Prides

Ga naar beneden

Prides

Bericht van Belial op do feb 09, 2012 7:34 am» Belangrijke informatie
» Rangen
» Regels
» FAQ

» Belangrijke informatie

- Wanneer een King/Queen is gestorven, wordt de rang automatisch doorgegeven naar de oudste Prince/Princess, tenzij de King/Queen dit anders heeft gewild.
- Elke Pride heeft zijn eigen territoria.
- Een King/Queen of Counselor kan worden uitgedaagd door een buitenstaander (= iemand die niet uit de Pride komt) of een Pridelid voor deze rang.

» Rangen

- Wie is de King/Queen, wat zijn hun privileges en wat is hun rol? Dit betekend ook dat elke Pride een King en/of Queen heeft. We noemen dit dus ook geen 'Alfa' of 'Leader'. Ze hebben het recht om hun Pride te besturen, aanwijzingen te geven en te corrigeren waar het nodig is. Hun hoogste doel is om hun Pride zo veilig mogelijk te houden en natuurlijk om deze uit te breiden. Kings/Queens kunnen worden uitgedaagd om hun rang door andere leeuwen. Wanneer ze zo'n uitdaging verliezen, moeten ze aftreden en neemt de winnende leeuw de plek in, maar wanneer de King/Queen wint, blijft deze regeren en wordt de uitdager verbannen.

- Wie is de Prince/Princess, wat zijn hun privileges en wat is hun rol? Ze zijn het nageslacht van de leiders van de Pride. Zij erven de titel van hun vader/moeder wanneer deze sterft en moeten dan de Pride overnemen, tenzij de Prince/Princess zijn titel aan iemand anders geeft.

- Wie is de Counselor, wat zijn hun privileges en wat is hun rol? Deze leeuw(in) geeft goede raden aan hun King/Queen. Ze zullen regelmatig om hun mening worden gevraagd en zijn van groot belang in lastige beslissingen. De Counselor kan alleen raad geven, maar kan zelf geen dingen bepalen voor een Pride, want alles wat wordt besproken tussen de King/Queen en de Counselor wordt via de King/Queen naar de Pride overgebracht, tenzij dit niet mogelijk is.

- Wie is de Lion/Lioness, wat zijn hun privileges en wat is hun rol? De leeuwen die onder deze rang vallen, hebben een van de laagste rangen binnen een Pride. Ze moeten jagen en vechten voor de Pride. Ze krijgen aanwijzingen van de King/Queen die ze op moeten volgen en zullen het territorium van de Pride moeten beschermen.

- Wie is de Cubs, wat zijn hun privileges en wat is hun rol? Cubs zijn de jongste leden van een Pride. Ze zijn de welpen en moeten dus nog van alles worden geleerd. Na een leeftijd van 2 maanden zullen de Cubs mee worden genomen door de Pride om te leren jagen en vechten. Voor deze tijd moeten ze bij hun moeder blijven.

Rangen (Dit betekend ook dat elke Pride zich aan deze rangen houd. Andere namen voor bepaalde rangen/extra rangen mogen alleen geldig worden gemaakt met toestemming van de Admin.)
- King en/of Queen
- Prince en/of Princess
- Counselor
- Lion/Lioness
- Cubs

» Regels

Regels binnen een Pride worden door de King/Queen zelf gemaakt. Dit kan dus ook per Pride verschillen.

» FAQ

Hoe kom ik in een Pride?
Via het aanmeldingstopic van een Pride.
Hoe kom ik aan een hogere rang?
Een King/Queen bepaalt wanneer je een hogere rang krijgt. Ze zullen voornamelijk actieve leden kiezen, dus een tip is om actief te zijn binnen een roedel. Dat wil zeggen; doe mee aan activiteiten, post actief in de RPG en wees gezellig tegenover iedereen.
Mag ik mijn eigen Pride oprichten?
Je mag er wel eentje aanvragen, maar als de aanvraag nog 'in behandeling' is, bestaat je Pride nog niet. Af en toe zal de Admin nieuwe Prides toevoegen bij de bestaande. Meer informatie hierover kun je vinden bij het topic 'Pride aanvragen'.

_________________
avatar
Belial
e t e r n i t y


▌Posts : 73
▌Points : 40

» More
Age: 5 years ~

Profiel bekijken http://nymphis.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum