~Elvira~

Ga naar beneden

~Elvira~

Bericht van Elvira op do maa 01, 2012 10:28 pm

~Algemeen~
Naam: Elvira
Leeftijd: 1 jaar
Geslacht: Leeuwin
Familie: Is ze kwijt en ze weet niet of die nog leven.
Partner: Geen


~Karakter~

Ze is een achterdochtige leeuwin. Ze heeft een zware jeugd achter de rug en daardoor kan ze soms wat snauwerig overkomen. Ze laat niet met zich sollen, omdat ze niet nog een keer wil meemaken dat iemand haar wil kan breken. Daarom zou ze niet zomaar iemand in vertrouwen nemen en zich niet zomaar aan iemand gaan hechten.

~Uiterlijk~

Ze is een kleine en slank gebouwde leeuwin. Doordat ze ondervoed is geweest op jonge leeftijd zal ze ook nooit echt groot worden. Ze is een witte leeuwin met silvergrijze ogen. Ze probeerd altijd een trotse houding aan te nemen, maar dat lukt haar niet altijd.

~Verleden~

Toen ze één maand was is ze door mensen bij haar ouders weggehaald, gestolen uit het nestje. De mensen wisten niet wat ze eigenlijk moest eten, dus veel goede voedingstoffen heeft ze nooit echt binnen gekregen. Toen ze nog klein was en niet zo veel kon beginnen vonden de mensen haar nog schatig, maar toen ze ouders werd niet meer. Toen ze vijf maanden was wou ze weg. Ze had er genoeg van om in zo'n kooi te zitten. Dat namens ze haar niet in dank af en ze begonnen haar te slaan met een zweep. Ze kon niks tegen ze beginnen want dat deden ze door de trailies van de kooi heen. Daardoor vernietigde ze haar laatste beetje vechtlust. De dierenbescherming kreeg er lucht van en haalde haar daar weg. Toen ze genoeg aangesterkt was werd ze bij een groep leeuwen ingezet die haar moesten leren hoe het was om voor jezelf te zorgen. Daar heeft ze alles geleerd en knapte ze langzaam weer op. Toen de mensen vonden dat ze genoeg aangesterkt was hebben ze haar weer vrij gelaten.


~You can break my body, you can break my heart, but you never break my soul~
avatar
Elvira
r o g u e


▌Posts : 48
▌Points : 25

» More
Age: One

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ~Elvira~

Bericht van Elvira op do maa 01, 2012 10:34 pm

~Voortgang~

Familie in nymphis: ~
Vrienden in nymphis: ~
Partner in nymphis: ~
Leeuwen ontmoet in nymphis: Belial
Lopende topics: For crying out loud ~
avatar
Elvira
r o g u e


▌Posts : 48
▌Points : 25

» More
Age: One

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum