Ijiné

Ga naar beneden

Ijiné

Bericht van Ijiné op za nov 16, 2013 4:36 am

Naam: Ijiné
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: vrouwelijk
Uiterlijk: Ijiné is een witte leeuw (een albino leeuw). Witte leeuwen komen niet heel veel voor het is daarom ook een bedreigde diersoort. Er word veel op witte leeuwen gestroopt vanwege hun bijzondere vacht. Daarom moet ze altijd goed op haar hoede zijn.

Afkomst: Ze komt uit het noorden, zelf weet ze niet precies waar want nadat haar familie was vermoord is ze gevlucht. Verder heeft ze haar hele leven gereisd en door de angst dat er nog meer leeuwen door haar werden vermoord is ze altijd alleen gebleven. Een van de weinige dingen die ze er nog van weet is dat het er erg koud was.
Familie: Geen. Als welpje heeft ze gezien hoe haar hele werd vermoord door een groep stropers. De stropers waren naar haar opzoek wist ze, dat kwam door haar bijzondere vacht kleur.

Karakter: In het begin is Ijiné nogal verlegen, ze is bang om andere in gevaar te brengen met haar vachtkleur. Maar als ze alles heeft uitgelegd wat er kan gebeuren en de leeuw toch bij haar wil blijven vind ze het goed. Als iemand haar bedreigt of haar erg irriteert kan ze erg agressief uitvallen. Maar over algemeen is ze: rustig, cool, positief, nieuwsgierig,  oplettend en soms is ze een beetje een delinquent.
Passies: Jagen, achtervolgingen (of zij nou iets achtervolgt of zelf achtervolgt word), nieuwe dingen ontdekken.
Afkeer: Stropers, leeuwen die erg vol van zichzelf zijn en arrogante leeuwen.
avatar
Ijiné
r o g u e


▌Posts : 1
▌Points : 0

» More
Age:

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum