Forever Faithless.

Nymphis ::  ::  :: » THE WOODS

Ga naar beneden

Forever Faithless.

Bericht van Mort op wo maa 07, 2012 6:22 am


|| Mort ||

Het was tijd, hij had de beslissing genomen. Een beslissing die hij al veel eerder had moeten nemen. Zichzelf afgeven aan een Pride, een Pride die hem kon gebruiken. Hem accepteerde zoals hij was, waar hij zichzelf kon zijn zonder nadrukkelijk bekeken te worden. Hij had letterlijk geen flauw idee welke leider hij tegen het lijf zou lopen, maar Mort wist wat hij deed, en zo’n beetje ongeveer ook wel wat er te wachten stond voor hem. De rede ertoe dat hij een leider wou, iemand die hem toevertrouwde als roedellid was omdat, hij simpelweg een doel wou in zijn leven. Hij wou het gevoel hebben zijn leven te kunnen geven voor iets wat veel voor hem was gaan betekeken, en dan keek hij in het verleden, dingen nog zouden kunnen gebeuren. Of misschien ook wel helemaal niet. Mort hielt kort stil, zijn ogen gleden over het gebied heen vanaf hier had hij een prima uitzicht. Over het de bossen, hij rook weinig leeuw of ander leven. Blijkbaar waren er nog weinig tot geen leeuwen, of hij was gewoon hier op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Dat hier dan nog niet eerder leeuwen waren geweest, wat hem fraai leek. Maar dat terzijde. Mort was zeker van wat hij wou. Hij gooide zijn kop de lucht in, en slaakte een ijzige grillige brul. Een brul gericht naar degene die wist waarvoor zijn brul diende, en alleen die gene zou zijn brul beantwoorden en erop af komen. Doen wat nodig was. Hij herhaalde de brul zo’n paar seconden, wolkjes warme lucht kwamen uit zijn neus en mond terwijl hij de laatste brul aanhielt. Toen zijn teken wel duidelijk moest zijn, streek zijn hoofd neer. En concentreerde hij zich verder op zijn hoor vermogen, er kwam geen reactie, nog niet. Mort had geduld, hij had immers weinig nuttigs te doen. Hij zou zich voor nu richten op een Pride, die hij hopelijk binnenkort mocht binnentreden. Mort zakte door zijn achterpoten, zodat hij kwam ze zitten. Zijn donker gele kijkers keken uit over het gebied, en wachten af, wachten af op wat komen zou.

-Belial .

_________________

x You know I can make you wanna scream x
x You know I can make you wanna run for me, baby x
x But when it's to late, you've wasted all your time x
avatar
Mort
r o g u e


▌Posts : 10
▌Points : 9

» More
Age: 3 Years.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Forever Faithless.

Bericht van Belial op do maa 08, 2012 7:47 am

OOC; ""

Tevreden likte Belial zijn lippen af. De ijzerige smaak van het bloed van de jonge gazelle die hij zojuist had gedood proefde overheerlijk. Het was al een tijd geleden dat hij zo'n maal voor zichzelf had gevangen. Meestal liet hij andere zijn eten voor hem vangen, maar nu was hij aardig ver van het gebied van de Eternity verwijderd, en dus ook van de plek waar hij vrouwtjes kon vinden die hem wat eten konden brengen.
Belial was op een soort van doortocht door Nymphis. Hij probeerde leeuwen te overtuigen om bij zijn Pride te komen, maar ook wilde hij het gebied wat beter leren kennen. Als klein welpje was hij vroeger ook altijd op pad. Hij volgde zijn ouders overal waar ze heen gingen. Aangezien ze niet in een Pride hadden gezeten, hadden ze alle vrijheid om te gaan en te staan waar ze maar wilden. Dat waren de gelukkige tijden van zijn jeugd. Toen hij ouder werd, werd alles een stuk meer luguber. Toen zijn ouders verdwenen op mysterieuze wijze, stond de kleine Belial er alleen voor. Hierdoor heeft hij een harde schild gekregen, eentje die moeilijk te doordringen is. Ook was hij nogal schuw en onaardig geworden naar andere leeuwen, omdat hij ze niet meer vertrouwde. Nu hij zelf een eigen Pride had, stond hij voor een uitdaging. Het zorgde ervoor dat hij minder schuw moest zijn, maar had ook voordelen, zoals het uitroeien van al die smerige, goede leeuwen.
Een schelle, harde brul liet Belial even staan. Hij spitste zijn oren. Het was een aangename verassing, die brul. Zo ver van huis, en toch nog een medeleeuw kunnen vinden. De koning zette koers naar de plek waar de brul van gekomen was. Al snel kwamen de vage omtrekken van een redelijk grote leeuw in zicht. Belial grijnsde. Dit zou een goede aanwinst zijn. Hij deed nog een paar stappen naar voren, en was zo nog maar 3 staartlengtes verwijderd van de leeuw. "Gegroet, mijn vriend," zei hij, terwijl de grijns nog steeds op zijn gezicht geplakt zat. "Waar kan ik je mee helpen?"

_________________
avatar
Belial
e t e r n i t y


▌Posts : 73
▌Points : 40

» More
Age: 5 years ~

Profiel bekijken http://nymphis.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Forever Faithless.

Bericht van Mort op vr maa 09, 2012 9:56 am

|| Mort ||

Zijn ogen gleden van links naar rechts, totdat ze een vast punt zochten en zijn ogen zich daaraan vast zogen. In zijn zwarte pupillen lag het beeld van een naderende leeuw, even groot als hem ongeveer. Mort zijn ogen vormden spleetjes tegen het scherpe zonlicht in, de kat groette hem- Mort knikte eenzijdig 'Gegroet' zijn massiefe kop boog wat voorover waarbij zijn manen mee bewogen. De leeuw vroeg waarme hij hem kon helpen, echter met heel veel. Maar Mort hielt het simpel, was duidelijk wat hij wou en of de leeuw hem daar dan uiteindelijk bij kon helpen 'Ik hoorde van u Pride' Kort nam hij een teug lucht, en verdiepte hij zich in die leeuw voor hem 'Ik zou me graag bij uw Pride voegen als een waardig lid' Mort knikte nogmaals, zijn woorden waren kort maar duidelijk. Duidelijk genoeg om te laten weten wat zijn bedoeling was van dit alles. Mort spande zijn achterhammen zodat hij kwam te staan, zijn staart hing op de grond. Kort verzette hij een pas, waarna hij weer kwam te zitten. Mort zijn ogen gleden naar de achtergrond, het prachtige Afrika. De wild savanne, zijn oog viel op een groep gnoes, en kleine groep gescheiden van de rest van de kudde. En nu hij er zo naar keek, had hij verrekte honger. Als de avond viel, zou hij gaan jagen. Zijn blik slokte zich weer terug naar de leeuw voor hem 'Mort, trouwens aangenaam'' Sprak hij om toch wel een belangrijk iets duidelijk te maken. De leeuw wachte af op wat komen zou, dit gesprek zou immers zijn hele toekomst kunnen veranderen.

_________________

x You know I can make you wanna scream x
x You know I can make you wanna run for me, baby x
x But when it's to late, you've wasted all your time x
avatar
Mort
r o g u e


▌Posts : 10
▌Points : 9

» More
Age: 3 Years.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Forever Faithless.

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


Nymphis ::  ::  :: » THE WOODS

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum