Sarafina

Ga naar beneden

Sarafina

Bericht van Sarafina op vr maa 29, 2013 5:17 am

Sarafina

The basics
Naam:Sarafina
Leeftijd:5 jaar
Familie:Vader (overleden): Mufasa. Moeder (overleden): Zarabi

Uiterlijk:Sarafina haar vacht is normaal blond tot lichtblond. Voor een leeuwin is ze erg gespierd en soepel omdat ze dol is op rennen en dingen ontdekken. Erg groot is ze niet, maar dat ziet Sarafina als een voordeel want dan is ze ook sneller.

The start of getting to know me...

Karakter: Sarafina is altijd al nieuwsgierig geweest. Ook kan ze erg verlegen overkomen, omdat ze niemand snel vertrouwd door wat er met haar is gebeurd. Ook trekt Sarafina zich niet aan van wat anderen van haar denken, volgens haar doet dat er niet toe.

Geschiedenis: Sarafina was het eerste kind van haar ouders. Voor dat haar ouders de kans kregen om nog meer kinderen erbij te nemen was de moeder van Sarafina al overleden. Dit gebeurde tijdens de bevalling van het eerste nestje (het nestje waar Sarafina uit kwam). Tijdens deze bevalling kwam er een jager en schoot de moeder van Sarafina neer. Maar net in haar laatste zucht brulde ze naar de vader van Sarafina dat hij weg moest wezen. Wat hij niet deed. Hij viel de jager aan en nam zijn wraak voor het afnemen van zijn ware liefde. Hij nam afscheid van Zarabi, de moeder van Sarafina en nam Sarafina mee en liet haar opgroeien in de jungle van Nymphis. Een plek waar ze verscholen zouden zijn voor jagers.

_________________
This world is just like a giant machine. Everyone has a purpose, no matter how small you may look like.
avatar
Sarafina
r o g u e


▌Posts : 2
▌Points : 2

» More
Age: 5

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum